Home Vereniging- en contact Wedstrijden

Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Afgelasting door de KNVB district West 2:


De algehele afgelasting wordt bekend gemaakt via teletekst. Dit vind u op pagina "603"


Het is dus verstandig om bij zeer slecht weer en te verwachten slechte bespeelbaarheid van de velden, in elk geval de teletekst berichtgeving te bekijken en zonodig contact op te nemen met de kantine: 010-4658970

Op deze pagina wordt in een duidelijk overzicht getoond welke wedstrijden (per district en categorie) zijn afgelast Staat er ter hoogte van jouw district (bijv: West I) en ter hoogte van jouw Categorie (Cal. B) "Afgelast", dan gaat jouw wedstrijd niet door.


Wanneer zijn afgelastingen bekend?
Tussen donderdag en op z'n laatst de ochtend van de speeldag voor 8.30 uur wordt bekend gemaakt of er sprake is van een algehele of gedeeltelijke afgelasting. Houd in deze periode deze pagina goed in de gaten.

Afgelastingen

A-categorie West II veldvoetbal


In welk district speel ik?
Weet je niet in welk district je speelt? klik dan
hier

In welke categorie ben ik actief?
Categorie A:
B-categorie West II veldvoetbal

In welk district speel ik?

Weet je niet in welk district je speelt? klik dan
hier


In welke categorie ben ik actief?
Categorie B:

De elftallen/teams die spelen in de overige klassen (zie Cat. A). inclusief alle meisjes junioren die uitkomen in de meisjescompetitie


Bekerwedstrijden veldvoetbal behoren tot categorie A


Wedstrijden die in het kader van de KNVB Beker worden gespeeld vallen wat betreft afgelastingen allen onder de categorie A, ongeacht leeftijdsgroep of niveau. Reden hiervoor is dat de voortgang van de bekercompetitie beter gewaarborgd kan worden.